עוגת גבינה וקפהלהכנת בסיס העוגה דרושים המצרכים הבאים: תבנית קפיצית מספר 26, 100 גרם של חמאה מומסת, 250 גרם של בישקוטים בטעם שוקולד, קורט של אגוז מוסקט, חצי כוס של סוכר חום ומאה וחמישים גרם של שוקולד מריר. להכנת קרם הקפה דרושים המצרכים הבאים: חצי מיכל של שמנת מתוקה להקצפה 32% אחוזי שומן, רבע כוס של ליקר קפה ו – 450 גרם של שוקולד מריר קצוץ. להכנת שכבת הגבינה, דרושים המצרכים הבאים: ארבעה גביעי גבינת נפוליאון טבעית, ארבע ביצים, שליש כוס סוכר, כף של תמצית וניל, שתי כפות קמח, שלוש כפות של אבקת קפה נמס ושלוש כפות של רום. להכנת ציפוי העוגה דרושים המצרכים הבאים: שני גביעי שמנת 15% אחוזי שומן, שתי כפיות של תמצית וניל ושליש כוס סוכר. אופן הכנת בסיס העוגה: אופן הכנת קרם הקפה: אופן הכנת שכבת עוגת גבינה: אופן הכנת הציפוי: |
|
||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||
מפת אתר, יצירת קשר © 2012 CheeseCakes.co.il - עוגת גבינה - כל הזכויות שמורות · עוגת גבינה וקפה |