עוגת גבינה באסקיתאומנם עוגה באסקית היא עוגה שבעיקרה מורכבת מגבינה, אך היא מהפחות מוכרות שבז'אנר עוגות הגבינה. זו עוגה שמקורה בחבל הבאסקים שבצפון ספרד, והיא שונה לחלוטין מכל מה שאתם מכירים. היא נאפית בחום גבוה (בין 200 ל-250 מעלות) עד שהשכבה העליונה שלה נחרכת ונהפכת לשחומה, כך שהיא מזכירה טעם של קרמל. המראה שלה עשוי להיות מאיים, אבל זו עוגה טעימה שקל מאוד להכין – עם מספר מרכיבים בלבד והוראות הכנה פשוטות להפליא. אז בין אם מחובבי עוגות הגבינה, או פשוט סקרנים לטעום עוגה שהשכבה העליונה שלה "שרופה", למה אתם מחכים? היכנסו למטבח, הפשילו שרוולים – וקדימה לעבודה.
מצרכים:
אופן ההכנה:
בתאבון!
|
|
|||||||||||||
|
||||||||||||||
מפת אתר, יצירת קשר © 2012 CheeseCakes.co.il - עוגת גבינה - כל הזכויות שמורות · עוגת גבינה באסקית |